Shazi

My pictures are my words

Linköping

Publicerad 2015-10-31 20:00:00 i Allmänt, Utsikter,

 
 Hoppas alla har haft en amazing vecka, och ni som har haft lov som jag, ett perfekt lov. Önskar alla en läskig Halloween, kanske gör ett halloween inlägg senare (inte idag). Har haft fullt upp, gjort massor. Nu ska jag iallafall fortsätta njuta av mitt lov, vi hörs!

Lite mer låttips

Publicerad 2015-10-26 20:00:00 i Allmänt, låttips,

Ska börja blogga snart igen, så håll ut alla! Men så länge, för er som frågade efter fler låttips, här har ni.
 
 
Hahaha här är inte en så seriös låt. som ni hör på titeln "Bang You" är det vad låten handlar om. Däremot är Björn Gustafsson med, han gör ju videon, så denna är för er som ännu inte sett den. (låten är från en serie på TV4)
 
.
En seriösare låt. Adeles nya. Älskar refrängen. Trodde först att låten var om någon som hade gått bort och tänkte "wow vilken powerlåt, djup som ***", dock när jag lyssnade igenom den förstod jag att den handlar om något ex, Stor besvikelse! Iallafall otroligt skön låt, så lyssna och njut
 
-----------
Måste bara tillägga Taylor Swifts låt, Wildest dreams, musikvideon och stilen är perfekt, grym låt också, gillar handlingen mer i denna låten.
Glömde helt att lägga ut den, så här får ni en till låt att njuta av tills jag kommer tillbaks ;).

Om

Min profilbild

Shazi

Hej, jag är en 19 årig tjej vid namn Shahrzad men kallas bl.a. för Shazi. Pluggar för nuvarande Civilingenjörsutbildningen industriell ekonomi på MDH. Lägger upp bilder på vardagen då jag tar extremt mycket bilder... men givetvis kommer massvis annat med. Read and enjoy. http://instagram.com/shahrzadga/ http://comealivewithmebabe.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela