Shazi

My pictures are my words

Time Flies By

Publicerad 2015-08-08 20:00:00 i Allmänt,

Den här låten är från filmen 10 years, som bland annat Channing Tatum spelar i. Själva filmen handlar om en "high school reunion" efter 10 år (därav namnet). Vanligtvis är det här inte en sån film som jag brukar fastna för, men den här var faktiskt fin! Man får se hur deras liv har förändrats, samtidigt som de kommer ihåg deras "high school tider" som om det vore igår, vilket är nästan. .. sorgligt. Det får en verkligen att känna hur snabbt tiden går, däribland hur 10 år kan flyga bort snabbare än man kan ana.
 
Själva låten är med i en av de finaste scenerna i filmen, - en kille  skrev en låt till en tjej som han har varit dödskär i enda sedan high school, efter deras graduation, i hopp om att hon skulle höra den och kontakta honom. Trots att låten blev en hit har hon aldrig hört den förrän denna kvällen, på deras high shcool reunion.
Nu kanske vissa av er tycker att jag ger ut för mycket information, men när ni sett filmen märker ni att detta är ingenting.
Helt klart så gulligt, och kan nog inte beskriva den bättre än vad någon kille i kommentarsfältet skrev :"The yellow shoes thing.The idea that someone spent ten years thinking about you through everything, the fact that he remembered little details about her from when they were 17, just tremendous heart wrenching.True love. :)" kunde in
 
 

Om

Min profilbild

Shazi

Hej, jag är en 19 årig tjej vid namn Shahrzad men kallas bl.a. för Shazi. Pluggar för nuvarande Civilingenjörsutbildningen industriell ekonomi på MDH. Lägger upp bilder på vardagen då jag tar extremt mycket bilder... men givetvis kommer massvis annat med. Read and enjoy. http://instagram.com/shahrzadga/ http://comealivewithmebabe.tumblr.com/

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela